Media

 • september 2023
  Camping Polemonium is een schitterend initiatief van Appie Wijma dat wij van harte ondersteunen. Deze camping biedt gezinnen en alleenstaande ouders met een beperkt budget de kans om volop te genieten van een zorgeloze vakantie. Appie heeft deze camping al 5 jaar met veel toewijding geleid, en dat verdient een feest!
  Op zaterdag 26 augustus hebben wij, vanuit onze Springtime Foundation, samen met Appie een jubileumfeest georganiseerd dat bol stond van plezier en vermaak. Er werden spannende spellen gespeeld, de barbecue was overheerlijk, en het koor verzorgde een prachtig optreden! 
 • march 2022
  Het team van Moving Spirits ging naar Bolmeer, Groningen om bomen te planten voor onze Springtime Foundation. In totaal zijn er 3.240 bomen geplaatst.
 • march 2022
  Op 7 en 8 maart hielden we een inzamelingsactie op ons kantoor voor Oekraïne. We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd en daarmee heeft geholpen de vrachtwagen vol te krijgen. Wat een resultaat hebben we samen kunnen bereiken! Uiteindelijk hebben we 33 pallets gevuld, precies één volle vrachtwagen. We hebben hard gewerkt om alles uit te zoeken en klaar te maken voor transport naar de Poolse grens. Geweldig om te zien hoe ver je samen kunt komen om mensen in nood te helpen. In de video zie je een korte samenvatting van de inzamelingsactie.
 • august 2019
  Als Vriend van Stichting Het Groninger Landschap zijn we in het najaarsnummer van hun blad uitgelicht om meer te vertellen over onze invulling van betekenisvol ondernemen. Hoewel het artikel in het Nederlands is, willen we het graag met u delen. Als je vragen hebt over het artikel, of als je suggesties hebt, horen we dat graag van je! Neem een ​​kijkje op onze contactpagina en neem contact met ons op!
Copyright 2022 © Springtime Foundation
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram